3 kohdetta

/ sivu

Nopeat toimitukset

24.1.2015 16.06

Olemme saaneet kiitosta nopeasta palvelusta. Tähän mennessä olemme toimittaneet kaikki lähetykset postiin viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Nostamme kuitenkin rimaa entisestään :) Kun teet tilauksen arkena ennen puoltapäivää, toimitamme tilauksen postiin vielä samana päivänä.
Kommentit | Luokka Uutiset Kirjoittanut Jussi Korhonen

Pilkkuvirhe aiheutti hämminkiä kaupassamme. Osalla tuotteista (mm. resorit ja neulat) oli paino vahingossa kiloina kun piti olla grammoina. Tästä aiheutui, että resoreille oli tarjolla vain nouto ja neuloilta puuttui kirjetoimitus. Olemme pahoillamme, jos virhe esti sinua tekemästä tilausta.

Mikäli havaitset vastaavia ongelmia, niin otamme kiitollisena vastaan ilmoituksia virheistä ja korjaamme ne pikavauhtia.

0 Kommentit | Luokka Muut Kirjoittanut Ompelijan paratiisi

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavat ja helpot maksutavat. Siksipä Ompelijan paratiisin verkkokauppaan on nyt aktivoitu Collector lasku ja osamaksu.

Uudesta maksutavasta on muutamia etuja asiakkaalle

  • Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksille.
  • Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun.
  • Mahdollisuus maksaa jopa 1000€ tilaukset osamaksuna.
  • Maksat tuotteet vasta kun tilaus on jo toimitettu sinulle.

Collector laskut eivät eräänny keskellä kuukautta. Näin ollen laskujen maksusta ei tarvitse kantaa huolta ennen kuukauden loppua. Laskun eräpäivä on tilauspäivää seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Mikäli haluat maksaa tilauksen osissa, peritään osamaksuista laskutusmaksu ja korko. Jos taas maksat koko tilauksen ennen korottoman maksuajan päättymistä, kulut ovat 2,95€ (laskutusmaksu).

Lue lisää aiheesta verkkokaupan ohjesivuilta:

0 Kommentit | Luokka Uutiset Kirjoittanut Ompelijan paratiisi

3 kohdetta

/ sivu