Vaihdot ja palautukset

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja palauttaa tavarat syytä ilmoittamatta. Asiakkaalla on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tavaran toimittamista.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättämiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomioi, että määrämittaan leikatuilla resoreilla, kankailla, nauhoilla ja muilla mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tilauksen peruuttaminen on tehtävä peruuttamislomakkeella. Toimitetut tavarat on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain tarkoittama tilauksen peruutus. Noutamattomista lähetyksistä pidätämme oikeuden periä asiakkaalta aiheutuneet kustannukset.

Ohjeiden mukaisesta palautuksesta ei synny asiakkaalle toimituskuluja. Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen kokonaisuudessaan, hyvitämme myös alkuperäiset toimituskulut.

Palautusohjeet

  • Pakkaa palautettavat tavarat huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen, mikäli et ole saanut peruutusilmoituksen käsittelystä erillisiä ohjeita
  • Postipaketti/kirje (nouto/kotiinkuljetus): Palauta tavarat postin toimipisteeseen ja liitä pakettiin asiakaspalautuskuponki
  • Postipaketti (pakettiautomaatti): Palauta tavarat pakettiautomaattiin matkapuhelimeen saamallasi pin-koodilla

Palautusosoite:
Asiakaspalautukset
Ompelijanparatiisi
Aholanraitti 20
41290 Kangashäkki

Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen.